Proizvodi » Unikatni eko otirači 

EKO OTIRAČI (Ekonomični - Kvalitetni - Otporni)

... namenjeni za spoljne zone ulaza bilo da je reč o izradi čistih ili sa logotipom firme.

Mi nudimo rešenje za svaki ulaz. Spojem estetike i naše ideje koja se realizuje već punih 20 godina, reč je o proizvodu koji ispunjava sve zahteve u vezi sa tehničkim, mehaničkim i hemijskim karakteristikama. Druga značajna prednost jeste sloboda u izboru boja, a moderan dizajn i željene dimenzije omogućuju opremanje Vašeg stambenog i poslovnog prostora. Eko otirači se izrađuju od odabranih čvrstih materijala, iz segmenata pp ploče, ispunjenih pvc vlaknom, nalik ribaćoj četki. Postoje dve varijante izrade, i to: nadgradnog i ugradnog tipa:

picture

Ugradni otirači »


Ugradni tip otirača, zahteva određeni otvor za ovu vrstu otirača, a sam otirač se postavlja u L-profilu metalno-pocinkovanom ramu, sa dodatnom ukrasnom AL lajsnom koja prekriva prostor između samog otirača i dela ravne površine.dalje »

picture

Nadgradni otirači »

Nadgradni tip otirača, poseduje ram sa kosinama sa sve četiri strane, i postavlja se na ravnu površinu. Sa donje strane otirača nalazi se protivklizna guma, kako bi sam otirač bio stabilan. Visina naših otirača iznosi 35 – 40 mm, i u 90% slučajeva izrađuju se sa logotipom firmi. U samu izradu logotipa ulažemo veliki trud, jer je reč o izradi preciznog i u potpunosti pravog zaštitnog znaka firmi.

dalje »

Naši Eko otirači, ne zahtevaju neko posebno održavanje, dovoljno je po potrebi dobro usisati ili ih isprati pod jakim mlazem vode. Otporni su na sve atmosverske prilike. Ono što ih posebno izdvaja od ostalih vrsta otirača, i ono što je njivova glavna karakteristika, jeste, dug vek trajanja.